Qunstof levert duurzame, kleurvaste en onderhoudsarme kunststof panelen

Kom in contact
met Qunstof

Je kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 15:00 uur. Wij werken alleen op afspraak.

Bellen of berichten

E-mailen

Bezoeken (op afspraak)

Contactformulier

Stel je vraag via onderstaand formulier en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Coen de Rijke

Eigenaar en adviseur

Vraag & antwoord

Zorg voor de gewenste gewenste kunststof panelen, houten latten, damp-open bouwfolie, bevestigingsmaterialen en afwerkprofielen (waaronder de aluminium start- en eindprofielen en de verbindingsprofielen).

Lees meer

Nee gevelbekleding is niet stoot- of krasvast. Het wordt daarom afgeraden scherpe of zware voorwerpen zonder voldoende bescherming tegen de gevel te plaatsen. Daarnaast dient er bij het schoonmaken van de panelen geen oplosmiddelen en/of schurende schoonmaakmiddelen gebruikt te worden.

We raden niet aan om de kunststof gevelbekleding te overschilderen. De gevelbekleding bestaat uit een oersterk kunststof voorzien van een UV bestendige toplaag. Hierdoor blijft de kunststof gevelbekleding er tientallen jaren mooi uitzien. Daarnaast is de gevelbekleding overigens in bijna alle kleuren te leveren.

Kunststof gevelbekleding is gemaakt van oersterk kunststof met een Uv-bestendige toplaag. Hierdoor is de gevelbekleding ongevoelig voor weersomstandigheden en blijft het er jarenlang mooi uitzien. Het is niet nodig om kunststof gevelbekleding te plamuren, te stucen of te schilderen.

Kunststof gevelbekleding is gemiddeld gezien na 2 schilderbeurten al goedkoper dan hout.

Kunststof gevelbekleding heeft geen isolerende werking. De gevelbekleding wordt op regelwerk gemonteerd. Er wordt een minimale doorlopende ventilatieruimte van minimaal 20mm achter de gevelbekleding gehouden. Hiermee zorgt de kunststof voor een lage isolatiewaarde.