Qunstof levert duurzame, kleurvaste en onderhoudsarme kunststof panelen

Vraag & antwoord

We adviseren je graag maar we snappen dat jij liever direct een antwoord hebt op je vraag. Daarom hebben we de meest gestelde vragen over onze producten voor jou op een rijtje gezet.

Garantie

De garantie voorden vind je terug in onze algemene voorwaarden. Deze sturen we je op verzoek toe. Wil je deze ontvangen? Stuur dan een bericht naar info@qunstof.nl

Qunstof geeft 10 jaar garantie op de gevelbekleding. De garantie wordt gegeven op de kwaliteit en de kleurechtheid.

Levering

De levertijd is 2 à 3 werkdagen. Afhankelijk van de dag van bestellen en het postcodegebied.

Onderhoud

Dat is mogelijk. Je kunt bij ons voor het bijwerken van kleine beschadigingen een lakstift op kleur bestellen.

Heb je groene aanslag of vogelpoep op de kunststof gevelbekleding? Met onze Renolit reiniger of lauwwarm water met zachte zeep & een doek kun je dit eenvoudig verwijderen. Het is belangrijk om vogelpoep zo snel mogelijk te verwijderen. Vogelpoep heeft namelijk een bijtende werking die de toplaag van de kunststof gevelbekleding kan aantasten. Ons advies is dan ook om vogelpoep direct te verwijderen met lauwwarm water en een sopje met zachte zeep.

Productinformatie

Zorg voor de gewenste gewenste kunststof panelen, houten latten, damp-open bouwfolie, bevestigingsmaterialen en afwerkprofielen (waaronder de aluminium start- en eindprofielen en de verbindingsprofielen).

Lees meer

Nee gevelbekleding is niet stoot- of krasvast. Het wordt daarom afgeraden scherpe of zware voorwerpen zonder voldoende bescherming tegen de gevel te plaatsen. Daarnaast dient er bij het schoonmaken van de panelen geen oplosmiddelen en/of schurende schoonmaakmiddelen gebruikt te worden.

We raden niet aan om de kunststof gevelbekleding te overschilderen. De gevelbekleding bestaat uit een oersterk kunststof voorzien van een UV bestendige toplaag. Hierdoor blijft de kunststof gevelbekleding er tientallen jaren mooi uitzien. Daarnaast is de gevelbekleding overigens in bijna alle kleuren te leveren.

Kunststof gevelbekleding is gemaakt van oersterk kunststof met een Uv-bestendige toplaag. Hierdoor is de gevelbekleding ongevoelig voor weersomstandigheden en blijft het er jarenlang mooi uitzien. Het is niet nodig om kunststof gevelbekleding te plamuren, te stucen of te schilderen.

Kunststof gevelbekleding is gemiddeld gezien na 2 schilderbeurten al goedkoper dan hout.

Kunststof gevelbekleding heeft geen isolerende werking. De gevelbekleding wordt op regelwerk gemonteerd. Er wordt een minimale doorlopende ventilatieruimte van minimaal 20mm achter de gevelbekleding gehouden. Hiermee zorgt de kunststof voor een lage isolatiewaarde.

Geen antwoord kunnen vinden?

Heb je vragen over onze producten of wil je meer weten over de mogelijkheden van
Qunstof? Neem contact met op met onze klantenservice. We helpen je graag!

Openingstijden klantenservice

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 17:30 uur
Zaterdag
09:00 - 15:00 uur