Qunstof levert duurzame, kleurvaste en onderhoudsarme kunststof panelen

De mensen achter
Qunstof

Bij de bouw van chalets maakten we met het oog op onderhoud en duurzaamheid al veel gebruik van kunststof en daar hebben we ons specialisme van gemaakt.

Chaletbouwers met kennis en ervaring van kunststof

We hebben onze ervaring met kunststof opgedaan bij het bouwen van chalets. We zijn dus niet alleen leverancier van de producten, maar doordat we er zelf mee werken, weten we precies wat je wel en niet kan en moet doen met kunststof. Daardoor kunnen we je adviseren bij het maken van de juiste keuze voor het materiaal én een juiste montage.

Ons team

Ons team bestaat uit Coen, Ardjan en Anton waarvan Coen het aanspreekpunt is voor het adviseren en leveren van Qunstof producten. Samen zorgen ze er voor dat jij jaren lang onderhoudsarm kunt genieten van een mooie uitstraling van je object.

Coen de Rijke

Eigenaar en adviseur

Ardjan Westerbeke

Adviseur

Anton van Damme

Adviseur

Duidelijk­heid en kwaliteit staan bij ons voorop

Ons product koop je voor het leven. Daarom ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. En omdat wij zelf ook liever persoonlijk geadviseerd worden voor we een product kopen, kun je ons altijd even spreken om samen je plannen door te nemen. Weet jij wel wat wilt? Vraag dan direct een offerte aan!